Krajský metodický kabinet potravinářství a gastronomie
sídlo: Prostějov, 79601, nám. Edmunda Husserla 30/1
Krajský metodik - vedoucí KMK
- Iveta Stiskalová - iveta.stiskalova@gmail.com
Metodik - konzultant
- Lenka Svobodová - lenka.svobodova01@seznam.cz
- Anna Pupíková - pupikova@soslitovel.cz
- Miroslava Kolářová - kolarova@stursovka.cz
- Luděk Ungermann - ludekungermann@gmail.com
- Josef Mrtýnek - josefmrtynek@seznam.cz
Odborník z praxe
- Jiří Bartoň - bartonjiri@email.cz
- Bronislav Beran - beris7605@email.cz
- David Kapsia - kasid@post.cz
- Blanka Poštulková - postulkova.blanka@gmail.com
TM garant KA
- Ilona Raková - ilonarakova@email.cz
Novinky z oboru
Příklady dobré praxe
Celozrnná pizza
restaurace Coloseum Praha - Marek Rauvolf
Vitana slaví 100 let
Ing. Iveta Stískalová
Zvyšování tržeb zařazením rostlinných pokrmů
Ing. Iveta Stískalová
Workshop CBA
www.cbanet.cz
Listové těsto
Výukový materiál vytvořený UOV Lenka Svobodová, obor Cukrář, 2. ročníkRok 2018/2019
Nové značení piv
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/lezak-silne-plne-a-vycepni-pivo-nova-vyhlaska-meni-nektera-oznaceni-piv_201602051050_kbrezovska
Přepočítávání surovinových norem, obor Cukrář 2. ročník
Vypracovala UOV Lenka Svobodová pro 2. ročník oboru Cukrář.
Pálená hmota
Vypracovala UOV Lenka Svobodová pro obor Cukrář 1. ročník
Náplně 1. ročník
Vypracovala UOV Lenka Svobodová pro obor Cukrář 1. ročník
Čokoládové pralinky -test
Vypracovala UOV Lenka Svobodová pro 3. ročník oboru Cukrář.
Tajenka_číšník_znalost inventáře
Ing. Iveta Stískalová
Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí pro 2. a 3.ročník oboru Cukrář
CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Ověřovací test z gastronomie na téma šlehané hmoty.
Ověřování gastronomických dovedností a znalostí pro 3. ročník oboru Cukrář
CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Ověřovací znalostní test pro žáky 3. ročníků oboru Cukrář.
BRNO SALIMA 2020
Josef Mrtýnek
VARŠAVA SWEET EXPO 2020
Josef Mrtýnek
Gastro junior 2020- Bidffood CUP
Josef Mrtýnek
Olomoucký NH Collection Congress hotel má další ocenění
https://olomoucky.denik.cz/podnikani/olomoucky-nh-congress-hotel-ma-dalsi-oceneni-20200115.html
Suroviny
CZ.1.07/1.5.00/34.0985Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí ze surovin.
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy
Nakladatelství TopLife Czech
Autoři: Daniela Mrzenová, Petra Ostrá a kol.
Velká kuchařka světových kuchyní
https://www.knihydobrovsky.cz/velka-kucharka-svetovych-kuchyni-recepty-od-nejlepsich-sefkucharu-s-vinnym-parovanim-197265090
Pracovní list- kynuté těsto
CZ . 1 . 07/ 1 . 5 . 00/34 . 0858Inovace výuky, opakování kynutého a medového těsta.
Technologie - Riskuj
CZ . 1. 07/1 . 5 . 00/34 . 0858Opakování, kompletace k řešení problémů a k učení v oboru Cukrář.
My kuchaři budeme mít pořád co dělat...
https://www.horekaweb.cz/2019/10/31/my-kuchari-budeme-mit-porad-co-delat/
Pozvánka na Fresh Festival V Pardubicích
Pozvánka na gurmánský festival plný novinekhttps://www.kudyznudy.cz/akce/apetit-festival-pardubice?http://festival.fresh.iprima.cz/
Tekutá kuchařka
https://www.lidizbaru.cz/kucharka
SPIRIT Magazín
https://spiritmagazin.cz/o-nas/
Praha pije víno 2020
http://prahapijevino.cz/cs/praha-pije-vino-2020/
Brownies- Americký moderní moučník
CZ.1.07/1.5.00/34.0991Čokoládový moučník, který se při pečení nedopéká
Fondánky-Francouský moučník
CZ.1.07/1.5.00/34.0991Fondánky-francouský moderní moučník
Francouské moderní moučníky
CZ.1.07/1.5.00/34.0991Francouské moderní moučníky
Modelové výukové jednotky
Doporučené programy k výuce OPVK
Soubory ke stažení
Složka je prázdná
Složka je prázdná
Složka je prázdná